понеділок, 3 квітня 2017 р.

Реалізація пілотного проекту «Молодіжний парламент»


З червня 2016 року в області під патронатом голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка за сприяння Фонду Ганса Зайделя (Німеччина) стартував пілотний проект «Молодіжний парламент».
         Відповідно до плану реалізації проекту «Молодіжний парламент», з метою сприяння розвитку руху дитячого та студентського самоврядування в навчальних закладах, налагодження співпраці депутатів Молодіжного парламенту з учнівською молоддю області та розробки якісно нової програми розвитку молодіжної політики на Кіровоградщині, 23 березня 2017 року у Вільшанському центрі дитячої та юнацької творчості відбулася інформаційна зустріч лідерів учнівського самоврядування Вільшанського району з Кіровоградським обласним «Інформаційно-ресурсним центром» з питань реалізації у навчальних закладах області пілотного проекту «Молодіжний парламент».
         Креативна команда, до якої ввійшли представники із Вільшанки Анастасія Сміливенко та Володимир Опря, які також представляли проект «Молодіжний парламент», спілкувалися з учнівською молоддю району стосовно питань активної громадянської позиції та компетентної реалізації власних ініціатив в своїй громаді. Учні разом з директором «Інформаційно-ресурсного центру» Іриною Жаровою напрацювали портрет лідера ХХІ століття, особливості відповідального лідерства, виведення формули успіху особистості, а також, які сьогодні є можливості для особистісного розвитку учнівської та студентської молоді. В ході зустрічі було презентовано діяльність Вільшанського районного парламенту дітей та проекту «Молодіжний парламент», як основних осередків розвитку та реалізації молодіжних ініціатив, а також системної підготовки компетентних лідерів різних сфер діяльності громади.
Учнівська молодь Вільшанщини активно долучилися до лідерського заходу та отримали безцінні знання, навички та досвід. Будьте активні – це запорука вашого успіху і не забувайте слідкувати за нашими новинами!




Немає коментарів:

Дописати коментар

   Інформація для громадян України, які проживають на тимчасово окупованих територіях Автономної республіки Крим, м. Севастополя, Донецької ...